Monday, April 4, 2011

Cerita Minggu Lps dan Minggu Ini

Tak th la ngapa, 2,3 minggu ni aku a little bit feeling down. Byk sgt benda negatif masuk dlm kepala. Aku cuba tune kepala otak jgn pikir negatif, tp kuasa -ve tu lbh kuat dari +ve dan aku cam ikut jer flow dia. Melayan benda2 -ve masuk dlm kepala dan last2 aku fail dalam semua benda yg aku buat. 

Aku hilang fokus dan mood hilang, hasilnya performance aku teruk. Dlm semua benda. Dan ini menambahkan lagi -ve thinking about myself.

Tonight aku still dalam proses berkabung. Masih melayan perasaan tu. Lagi tmbh sedih bila org melayan kita dgn baik walaupun tanggapan kita terhadap derang salah dan kita tlh menunjukkan performance yg teruk terhdp depa. Huhuhu...

Start today until Wednesday aku ada training kat KL. Bosan tul menempuh jam. And I thought that training akan ajar aku pasal self management in general, but I'm wrong. Its about how you manage yourself as the employee in current company..huhuhu... and lagi bertambah bosan bila 'otak' kena bekerja pikir what's my contribution to the company, and bla bla bla....arghhhhhhhhhh...buat aku jadi bertambah bosan and make my brain keep thinking -ve thing. Hmmmm....

And tonight also when I login my skype account, dpt plak offline msg dari someone, remind me something yg I already knew. Bosan sih....Bertambah2 la -ve thinking masuk dlm kepala.

Skrg otak bercelaru, dada rs menusuk antara sakit hati, geram, sedih dan macam2. Yesssss...

I HATE THIS FEELING!!!!!!!!!!