Wednesday, April 13, 2011

Cerita Geram


Aku tgh sakit hati ni. Skrg ni pantang tensen jer, aku update blog. Pantang bosan jer, update blog. Pantang rs nak hempas PC, aku update blog. rajin sungguh kan? (padahal tak tahu nak lepas kat ner dah).

Ni aku sakit hati ngan keje aku. Aku guna function lain, ok jer.. Tp bila guna function yg padahal ada jer dlm file tu, tetiba takleh plak. Dok asyik kuar "undefined reference". Ishhhhhhh sakit hati aku. Dahler aku ni bukan pandai mana pun programming. Pesal la dia dok buat hal gak.. Sakit dah kepala aku pikir. Aku tak tipu tau, kepala aku dah start berdenyut. Sama ada berdenyut sbb berpikir, or denyut sbb tahan marah.

Ok, kita makan cekodok pisang 2 ketul. Mana tahu cekodok tu dpt bg idea camner nak solve problem. 

Bukan cekodok aku sbb cekodok aku tinggal dua ketul jer. Ni cekodok org lain, aku pinjam gmbr sat.

2 comments:

Rin said...

sabar beb... buat kerja dalam keadaan tension/marah tak jadi apa pun... hehehe baik ko relex dulu.. acer ko tengok gambar2 mamat hensem... macam aku asal tension je ngadap muka ashraf muslim..wakakakakak siot tak?

plug2pin said...

tgk gmbr2 mamat hensem tak release pun tension aku....kalau borak ngan mamat hensem baru ok hahahahaha