Tuesday, March 22, 2011

Bila Dah Dpt Idea

Bila tgk Pia pi jejalan Ipoh dgn ETS, beri aku idea. Sbnrnya member dah byk kali ajak lepak weekend kat sana. Tp bila pikir mls nak naik turun bas, tu yg asyik berdalih jer.

Member tu kena transfer kat Penang dah lama. Tp selalu lah kena datang HQ kat sini utk meeting la macam2. So dari ari tu lagi dia dok ajak lepak kat Ipoh. Ajak aku dari KL naik kete dia then aku kena balik sendiri la ke KL, dgn bus. 

Bila ada ETS ni, senang la kot aku nak balik KL. Lagipun tak byk cekadak sikit, aku leh jer dari rumah naik komuter jer pi KL Sentral. 

Mlm td aku tgh tensen, aku dok ngadu2 kat member aku. Then pagi ni masa dok tunggu adik aku naik bas blk kg, tetiba terpikir that idea, then terus msg kawan aku.

Kawan aku orait jer... terus dia suggest nak tido mana, nak jln mana. Cuma skrg ni, tarikh jer bila. Member nak check bila dia free sbb dia yg akan jadi driver aku kat Ipoh kan. Hehehe

So right now, just wait for date. Pagi td, masuk2 ofis, member ofis skype. Ajak pi menembak kat Gunung Senyum this weekend. Tgh berkira2 gak ni nak pi ke idak. Nak2 skrg ni tiap2 mlm kena training futsal. So mungkin I need a rest. Tgklah dulu camner.

Best gak bila ada aktiviti. Kurang sikit tekanan...Bulan 4 mmg bz..plan nak ikut gi rafting ;)

2 comments:

Rin said...

haaa pergi laa mimi... dah ada member tu lagi senang... elok jalan2 ni dapat release stress kita tu.... dapat tengok tempat orang... dapat makan sedap2 (makan je aku tau :) ) dapat lari dari trafik jam kat KL tu... hehehehehe

menembak? bestnya bai!... aku suka...

plug2pin said...

tu la..nak larikan diri kejap dari suasana biasa....nk tenangkan pikiran ngan carik mknn..hahaha

mungkin tak dpt join derang menembak kot. sbb skrg ni tiap mlm training futsal, penat la bai...kena cari masa utk rest