Tuesday, October 26, 2010

Breakfast ari ni

Mlm td mmg plan nak masak utk breakfast ari ni. Tp pagi td dok sambung tido konon cam xder apa nak buat pagi ni (padahal bilik bersepah, leh jer kalau nak kemas bilik pun). Sekali kul 7.10, baru teringat yg plan nak buat breakfast. 

Cepat bgn gi mandi dan bersiap. Turun bawah, intai adik aku, dia pun masih dlm gebar. Aku siapkan apa yg patut utk masak. Tgh siap2 adik aku bgn, dan bersiap utk pi keje. Lepas settle, dia mai tlg aku.

Dah aku siapkan semua, suh dia campakkan mee dalam kuali, aku naik atas plak bersiap. Mujur semuanya siap sblm 8.15. So ni lah breakfast aku hari ni

Mee goreng + fish ball. Simple jer

Buat air coklat. First time try. sedap gak.

4 comments:

Bitter Sweet said...

tesco punya brand ni bole tahan gak..ju beli ayam segera tesco, yg instant teruih goreng tu..serious sedap sgt!

kawan ckp, dia ada beli lasagna instant cap tesco pun sedap..

plug2pin said...

first choice ni brand tesco ker?
plug beli kat giant smlm

Bitter Sweet said...

ooo, bukan eh :D hehehe~ ju lah yg salah..duk igt first choice tu mcm tesco je..hehehe..apa daa aku ni

plug2pin said...

plug pun x th la...hehehe...sbb beli kat giant