Wednesday, January 28, 2009

Adik Ku Masuk Asrama


27hb Jan ari tu, adalah birthday adik aku yg bongsu. dah form 4 dah skrg dia. PMR ari tu dia dpt 5A, so syukur dia dpt msk sekolah Maahad dan dpt dok asrama. wlaupun xder la glamer mn pun, tp ok lah sbb dia nyer impian nak ambik sains tulen. sekolah agama yg dia masuk skrg ni, takder kelas sains.

so before htr dia ke sekolah baru dia, kitaorg celebrate birthday dia. upacara makan kek. lupa nak ambik gambar.

lepas settle semua, barulah kitoarg htr dia. sampai sana, warden plak hilang gi htr anak dia masuk sekolah..aduhai...dahler kitaorg nak terus balik KL. menunggu smp lah ptg. mujur before balik, warden sampai. so aku uruskan pasal yuran asrama bagai...

sian gak nak lepaskan dia sbb adik aku tu cam fragile sikit. tp oklah, better dia dok asrama. suh dia tough sikit. hope everything will be better for her...Love you

2 comments:

yui said...

I regularly visit your blog.
Keep on challenging!

plug2pin said...

thanks