Saturday, August 27, 2011

Selamat Beraya

Kita sambung citer lepas raya jelah yek. Malas nak menaip. Kemas umah pun lom settle lagi, tp mata dah ngantuk. Mujur packing dah. Esok pagi2 dah bertolak dah…

Ari tu kat masjid, ada tazkirah. Tetiba rasa sayu ssgt bila imam ckp tinggal berapa ari lagi ramadhan akan berakhir. Rasa sebak plak dlm hati sbb aku suka sgt ramadhan kali ni. Byk keinsafan dlm diri aku dan aku suka suasana ramadhan. Suasana dia lain dari bulan2 lain. Dan terawih pun dah takder nanti. Panjang umur, tahun dpn baru dpt jumpa.. Huhuhu…Really enjoy this year nyer ramadhan. Insyaallah next year dpt jumpa lagi.

Sempena nak raya ni…aku pun nak wish gak ler kat semua org terutama org2 yg sudi baca blog ni.

Selamat Hari Raya utk semua…..Mohon keampunan dari semua atas semua salah silap saya selama korang kenal diri ini. Mohon maaf kalau ada tersilap kata sama ada secara sedar mahupun tidak, sama ada korang tahu mahupun tidak…..mohon diampunkan… Hope korang semua happy2 jer sepjg Syawal ni dan take care…

3 comments:

layd said...

selamat hari raya mimi

maaf kalau ku ada terkasar bahasa or ter apa2 yg kurang elok padamu..


^_^

hk said...

Selamat Hari Raya Cik Mimi.


Maaf Zahir Batin.

plug2pin said...

layd: Selamat hari raya...aku jua begituuuu

hk: Selamat hari raya En HK
Maaf zahir batin