Monday, February 28, 2011

Bila Perasan Sibuk

Pg td dtg lmbt. Sampai ofis, dpt message dari kawan kata derang bekfes kat cafe. So terus pi cafe. Baru teringat yg today ada video-conference dari GCEO. So lps bekfes terus naik letak beg, dan terus turun.

Ni br naik. Perhatikan sekeliling...Wahhh sepahnya. Nak kata bz, bukan bz mn pun. Tp aduhaiiiii...sepahnya... So aku kena kemas dulu tmpt ni.

Before kemas:
Dgn bill dan kismis..(hurry sgt ke aku blk ari tu yek?)

Botol supplement, mknn dlm plastik, bills, calendar, etc

Stationary berterabur, kertas conteng (tunggu loading blh penuh satu paper aku conteng), voucher tipu, etc

After (blh laaaaaaa):


Beg kecik tu la handbag/purse/bag tepon aku

Better right? Gegar la gmbr2 ni

Ok..kita leh start keje nanti  skrg.

4 comments:

Bitter Sweet said...

plug, ju sll je kena sindrom camni..mcm bz bebenor aku ni, padahal malas je lebih kut..hohoho

plug2pin said...

tu la pasal jue...hahaha

hk said...

apa yg dikemasnya hehehe

plug2pin said...

:P
nmpk la kan sikit perubahan..hahahaha