Friday, May 27, 2011

Doakan Yek

Awal bulan lepas aku join futsal team bg wakil Selangor utk Kejohanan Futsal TM. Walaupun aku tak main, but I cheer for my team and support team no matter what. Walaupun br kenal, but semangat utk sokong our Selangor team mmg tinggi..hehehe

02042011500

So at the end of the games, our team menang tempat kedua and our prize is RM2k cash.

02042011506

Kitaorg berdiskusi and bersepakat utk gunakan duit tu pergi bercuti somewhere. Disebabkan one of our member tu asalnya dari Indonesia, so we deciced to go there memandangkan kitaorg dpt penginapan free (jimattttttt..).

So kitaorg gunakan duit tu utk beli tiket pi sana dgn tambah sikit la our money. Penginapan dah free (insyaallah sbb we will stay at her relatives house if I’m not mistaken), dan mknn insyaallah juga ditanggung sbb dgr khabarnya org di sana dah excited nak bawak kitaorg mkn2, jln2.

Cuma kitaorg skrg ni hanya perlu bawak keperluan hidup, duit utk membeli belah dan apa2 yg patutlah.

Insyaallah our flight adalah tonight. Naik kul 9.45mlm dan insyaallah balik sini Isnin mlm minggu dpn.

And hopefully perjlnan kitaorg dipermudahkan dan Allah restui dan doakan kami semua selamat sepjg percutian kitaorg ni…Aminn.

 

Gmbr dikutip dari wikipedia

3 comments:

watachiwa said...

Selamat bercuti ke Medan

layd said...

good luck~ ^_^

Wangi74 said...

Bestnya..coti2