Monday, November 9, 2009

My New Skin

Tetiba terajin plak ni. Main cuba2 jer ni letak2 benda alah ni. Entah ok ke idak, tak th la. Nmpk ok skit daripada yg sblm ni...Ni ada la sthn kot lepas tu baru tukar skin. Kalau terajin nak mengedit, mungkin dlm masa berapa bulan tukar skin lain. Tp bila byk sgt pilihan, aduhai, sampai tak tahu nak pilih mn satu. Main rembat, dan edit jer ni...Tp aku suka la sikit, nampak cam kemas...

Aku ambik link yg jue bagi tu. Byk gak pilihan. Pi kat sini.. Thanks Jue

2 comments:

Bitter Sweet said...

dkt btemplates.com pun byk pilihan..mmg cun2 lah..i like this skin..nmpk kemasss

jue dulu igt nak guna skin ni, tp ju tak suke klu dia kuar labels kat bawah tu..tu yg tak pyh bila nak tukar skin baru tu

sama2 =)

plug2pin said...

kemas sikit kan?