Friday, July 29, 2011

Igauan Ngeri

Ni semua gara2 aku baca benda alah ni semalam. Padan muka aku, masih tergiang2 kat telinga aku dia nyanyi.

Pagi td aku bosan dgr radio, so aku pasang cd sambil layan jam. Ujan beb ari ni, sah2 la jam. Mujur di saat aku nak ke kanan, polis dah ada..phewwww..

Ok back to main story. Tgh layan lagu2 kat cd tu, terkeluar la lagu Ronan Keating – Tomorrow Never Comes. Best jer aku layan lagu tu sampai abis.

Sampai ofis ni, after bekfes, lepak dpn pc, tetiba aku teringat lagu Ronan tu. Tp yg ngerinya, kat telinga aku ni, bukan si Ronan yg nyanyi, tp minah tu. Apa kehal la sore dia plak yg timbul????????????

Syoh2…aku kena layan lagu lain la..Dok tergiang2 lagi kat telinga dia nyanyi. Arghhh…

2 comments:

layd said...

aku plak dgr when u say nothing at all.. kui2

nasib drive sorg2 kan.. dgn skirt pendek (ala2) and nyanyi syok sendiri.. wakakaka

plug2pin said...

hahahahaha..aku ngeri dgr sore minah tu nyanyi dlm video klip itu..hehehehe
fail lagu feveret aku