Thursday, July 7, 2011

Interrupted

Sampai ofis……………

bukak PC…………….

Bukak outlook, bukak web browser…..

 

 

Check emails….Baca emails…..Balas emails….

Then Check waktu….

 

Br tersedar yg time to start work (walaupun sampai ofis pun lebih dari 8.30)

Bukak bahan kerja…

Fikir punya fikir utk selesaikan kerja tetiba…………….

Baru teringat, paper lom baca lagi…. Bukak paper online

Sambung buat kerja………..

Fikir punya fikir utk selesaikan kerja tetiba…………….

Baru teringat ada cerita nak citer kat kawan…ajak member chat jap

Sambung buat kerja………..

Fikir punya fikir utk selesaikan kerja tetiba…………….

Nampak ada email baru masuk……ishhh citer menarik ni…

Ajak member chat lagi sekali…

Sambung buat kerja………..

Fikir punya fikir utk selesaikan kerja tetiba…………….

Baru teringat, kuku lom potong lagi….potong kuku jap

Sambung buat kerja………..

Fikir punya fikir utk selesaikan kerja tetiba…………….

Terpikir nak baca blog2 menarik jap.

Sambung buat kerja………..

Fikir punya fikir utk selesaikan kerja tetiba…………….

Pop-up menandakan azan Zuhur….

Baru sedar dah tghr…..Dan baru sedar yg keje tak siap2 lagi……

So paksakan diri siapkan keje,

Tetiba kawan dtg, minta bantuan…but suh dia tunggu sat, nak siapkan keje sendiri.

Siapkan keje, save, emailkan kat semua yg terlibat…and

DONE!!!!!! Siap satu keje ari ni.

Pi solat jap

Pi tolong kawan sat, tp tak dpt settle sbb tak pernah guna benda alah tu….

Dok depan PC, tetiba teringat nak update blog :P

Tgh tulis2,  Project Manager dtg tanya soalan…. jawab soalan, chat2 kejap…

Sambung tulis blog….tetiba technical leader nyer nama kat skype menyala2 mohon dijawab….

Sooooooo……

JOM SAMBUNG BUAT KEJE!!!!

Notakuningtampalkatmeja: Gambar2 di atas adalah hasil google.

2 comments:

layd said...

hehehe jadual ni..

plug2pin said...

jadual harian..tu br sprh ari..haha