Tuesday, November 4, 2008

I'm Back

Banyak tul benda berlaku dlm tempoh 2 minggu ni...ngan konvo lagi, ngan masalah timbul lagi, ngan adik dtg lagi, ngan masalah tmpt keje lagi, ngan masalah org dok serang lagi...entah apa2 jer...

Ni masalah baru, muka ku bengkak sblh...sbnrnya benda ni dah berlaku dah nak masuk 2 minggu dah..asalnya igtkn bengkak sbb alergi. sbb mlm sblmnya, aku gi mkn salmon ngan kawan aku. biasa mkn takder plak alergik2 ni...tetiba jer pg esoknya, muka aku bengkak sblh. kawan2 dah bising suh pi check-up..tp aku ni degil sangat. mls nak pi jumpa Dr.

Ni dah sampai lebih seminggu, rs risau la plakkan. so smlm balik keje, singgah sat kat klinik kat umah tu. Doc tu punyalah dok belek muka aku ni haaa...dia kata ni bukan alergik dan bukan gak sbb urat. so dia punya advice, gi buat xray kat private hospital since aku ni ditanggung company kan. so dia bg reference letter

Aku bukannya fhm pun dia tulis apa..hehehe...so ari ni aku call panel aku, tanya dia apa procedure dia. aku dah fax kan letter dari doc tu dan derang akan fax kan kat aku GL.
So aku budget nak pi SJMC mungkin esok. tp tak call lagi ni SJMC ni...lepas ni kena call lah, nak buat appointment ngan specialist kat sana...

1 comment:

kiko said...

Nice to meet you.
I hope you'll have a nice holiday.