Tuesday, November 11, 2008

Yahoooooo....

Kan ari tu aku ckp ada yang YM ngan Skype kena block kan...so stlh mencuba mcm2 maklumlah hidup ku sepi tanpa benda alah ni...alahai tka terjejas pun keje kalau benda ni ada pun..tp akan terjejas kalau benda ni takder....so ari ni berjaya la aku masuk benda alah ni....apa caranya??? hehehe...cara paling biasa, guna version latest tak pun cam skype tu aku guna version lama...so blh la berkomunikasi ngan org....kalau tak bosan giler...cam hidup bawah tempurung...dakpelah guna version lama pun asalkan aku dpt ker'kawan' ngan org...hehehe



So I'm backkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...................................

2 comments:

Pinkyfrog said...

try digsby.
Takpon guna yahoo messenger yg bukak melalui website.

plug2pin said...

digsby lom pernah try...yg guna YM thru website pernah try tp tupun kena block