Friday, July 30, 2010

i'm Lonely and Alone

Mlm td msg member, then tetiba dpt reply dari dia

Aku kecik ati ngn ko. Sbb 2 aku senyap jer

Aku pun confuse la kan, apa yg dia kecik ahti tu. So aku reply balik. Then dia jawab

Hal kecik jer..tp aku trasa. Ari 2 aku tgh stress, nak ngadu kat ko kat fb. Tp ko sound aku plak. Trus aku tk mo ckp ngn ko.

Hehehe...Sian kawan aku ni. Aku sbnrnya mmg tak suka pun guna function chat kat fb tu. Annoying aku sbnrnya. Nak2 aku ni jenis bukak byk page. So every page tu akan dok up kat bwh tu. Nyampah aku. Laktu kkg kita dah balas kat page satu lagi, kat page lain tu dok yg lama lagi, then mcm2 la yg buat aku nyampah. Aku pernah letak kat status aku yg aku mmg tak suka function tu.

Aku kalau org chat ngan aku, sama ada aku ignore, aku minimize, aku click tanda pangkah tu, or aku balas kat derang suh htr kat aku guna function msg kat fb tu. Kalau aku tetiba terbaik mood, barulah aku bls....

So masa kawan aku ni msg, aku just ckp kat dia minta dia chat ngan aku guna YM. Sbb biasa aku chat dia ngan YM. Mana la aku tahu dia terasa bila aku suh dia switch from chat kat fb ke YM...

Anyway aku bls msg dia, aku ckp, aku sedar la kan aku sapa, aku ni jenis kasar, mulut mmg jahat, so kalau tak mo kawan ngan aku pun dakper sbb nanti sian kat dia asyik terasa ngan aku kan. Even ayat simple camtu pun buat org kecik hati, apatah lagi ayat2 lain kan. So better jelah jgn kawan ngan aku.

Meleret dari mlm td, aku bawak sampai ke pagi rs sedih. Ntahler, rs cam when you need someone to talk to, you dont have one. Terasa cam nyusahkan org. Takut kalau sbnrnya semua org tak suka aku. Aku mmg tak pernah pun kata aku baik sbb aku mmg selalu rasa aku ni jahat. Sbb tu takder org nak kat aku, takder org suka aku, takder org nak kawan ngan aku...Hahahaha...

Pagi ni byk la plak benda yg buat aku sedih, tmbh ngan hal mlm td, meleret2 plak sedih hati dan terasa otak pun bebal. Terasa nak ngadu ngan kawan aku sorang ni, tp tetiba kecik hati, takut semua org dah tak suka kan. So pendam jelah perasaan ni sorang2.

Dakper, aku kan hati mmg dah hitam, dah keras cam batu. So kenalah kuat. Tahan jelah perasaan ni. Ala...takder org kisah pun kan.... So sendiri kena heal la kan...

Baru jer nak lepas kat sini, tetiba dpt msg dari kawan mlm td.

Aku pun bkn ada kawan lain. Ko je yg rapat. Bila aku nk kongsi prasaan, aku tk tau nk cite kat sape.

Tetiba jer mata aku berair....Ishhhhh..mujur takder sapa nampak aku nangis...hehehehe

Tadi nak jer aku rs nak pi tempat cam gambar ni then aku nak nangis puas2

2 comments:

Bitter Sweet said...

lar plug..sama lah kita, ju pun tak suke function chat tu..sudahnya mmg ju offline kan aje chat tu..baru lah aman aku dapat masuk fb..bukan tak nak layan org, tp serious menyampah bila bukak banyak page, semua duk kelip2 dan pop up..meluat okeh

plug2pin said...

tu la pasal ju.plug pun asyik la lupa benda tu leh offlinekan. Rimas org dok msg kot situ,nk2 kalau nk berckp pjg lebar