Saturday, August 29, 2009

Skin

Aku tgh pikir2 nak tukar skin br. Skin blog ni. Sbb cam dah boring giler tgk. Tp pikir2 pasal nak edit2 ni, cam mls la plak...Tgk la pada tahap kerajinanku



2 comments:

Bitter Sweet said...

sama lah, ju pun terfikir gak nak tukar skin, tp klu tukar, byk keje plak, sume nak kena set blk, link2, iklan2, terus jadi malas..adeh

plug2pin said...

tu la kan jue. bila pikir pasal editting tu yg jadi malas tu...kalau lah tak perlu nak edit2 tu semua kan best...yg ada skrg ni pun tak teredit...hehehe..