Friday, August 28, 2009

Citer2 lama

Sapa yg hidup sezaman ngan aku mungkin pernah tgk citer ni. NI citer peveret zaman kecik2 dulu....Kalau la derang leh tayang balik citer ni best kan?

The Greatest American Hero (aku suka lagu dia)







Chips (bg aku Erik Estrada hensem giler zaman tu)






BJ and the Bear



2 comments:

sue said...

i like .. i like... ekekkekeke teringat zaman aku kecik2 dulu.. CHiPs tu ari rabu... aku minat giler partner estrada tu.. BJ n the bear tuu pun... selalu masuk dlm mimpi kanak2ku .. wakkaakkaka buat sorang budak kelas aku bercita2 nak jadik drebar lori... haha - duchess

plug2pin said...

hehehee....citer2 ni buat aku byk berangan...berangan nak jadi polis sbb citer chips tu...then berangan nak ada trailer dan monyer cam BJ and the bear..hahaha

lagu american hero tu, sampai la ni dok igt2 dia nyer melodi, then still igt2 dia dok ambik baju tu masa spaceship dtg