Monday, May 25, 2009

Gokusen I and II

So mlm ni secara rasminya aku berjaya abiskan tgk citer Gokusen 2. Best citer ni. Kelakar, sedih semua ada.

Pasal cikgu pompuan yg merupakan generasi ke 4 yg bakal ambik alih kumpulan yakuza kat Jepun. Kiranya cikgu pompuan ganas la. Itu maknanya Gokusen. Tp dia lebih berminat jadi cikgu. Tp anak murid dia adalah budak2 bermasalah kat sekolah. Yang kelakar sbb pompuan ni pretending to be cikgu yg senang dibuli tp sbnrnya dia bukannya gitu. Dan dia kena sembunyikan identiti dia as granddaughter to yakuza chief. dlm nak sembunyikkan tu, asyik la dia tersasul guna perkataan yg selalunya org2 yakuza guna. Nk2 plak dia mmg dibesarkan dlm suasana semua laki, dia sorang jer pompuan. Dia start stay ngan atuk dia setelah parents dia meninggal.

Gokusen 1

Gokusen 2

More about it: Click here

P/s: Smlm beli cd Twilight, Bride Wars and The House Bunny ngan rega rm20 utk 3 citer. ni nak tgk citer The House Bunny plak..hehehe..Gokusen 3 nanti2lah...

2 comments:

haniekunie said...

aha! memang kelakar citer tu.. tapi jgn truskan tengok.. nanti rase bosan sebab approach die same je

plug2pin said...

a'ah...
tu la..approach dia sama...at the end mesti terbongkar rahsia pasal famili dia...
tu yg utk gokusen 3 ni, tunggu dulu.