Monday, December 15, 2008

Kenangan dulu2

Dari zaman sekolah rendah sampai lah sekolah menengah, kawan2 plug sama jer...sbb most of the students dari sekolah rendah plug secara automatik akan dihtr ke sekolah menengah yg sama. kecuali kalau kita nak tukar sekolah la. so dari zaman sekolah rendah ke menengah tu kawan yg sama jelah. cuma ada la penambahan kenal org2 baru dari sekolah lain masa masuk sekolah menengah tu. so bila masuk sekolah menengah, anggap cam org yg sama jer ngan bbdk sekolah rendah tu. kiranya kalau reunion utk geng2 kitoarg, angkut jer geng2 sama dari sekolah rendah hingga menengah. dan kitoarg still kawna sampai skrg.

Kitoarg ada la buat yahoogroup kitoarg. campur gak geng2 kitaorg tak kira la pernah sekolah tmpt lain ke tak, asalkan batch yg sama dari darjah satu hinggalah form 6. dan pernah sekolah ngan kitorg. walaupun geng2 kitaorg ada gak sekolah kat situ sprh jer. cam plug sekolah dari std 1 hingga form3 jer. form 4 dan form 5 pi masuk mrsm.

so ari tu jumpa gambar2 lama, plug scan dan paste kat group kitaorg. then ari ni tetiba jer rs nak tunjuk kat sini. gambar plug zaman muda2..hehehe

ngan kekawan masa kawan yg tudung biru tu (pengawas) ngan adik baju putih tu ada pertandingan pidato ke pantun dah lupa. masa ni form 2 or 3
(agak2 yg mana plug...hehehe klue..semua gamabr ada muka plug)

masa form 3. gambar satu kelas

masa darjah 5 kalau tak silap. plug kat hujung sana pakai tudung cam tak pink sgt dipangkah ngan ink biru
ngan kekawan masa form 2 buat kajian sejarah. berbasikal tu jauh giler. tp masa tu cam tka rs pun jauh.
berenti rehat. tu basikal kat belakang.