Tuesday, March 9, 2010

Malas

Dua tiga menjak ni malah sungguh la nak update blog ni. Nak kata bz tu, takder lah bz mn pun, tp mls yg lebih. Tp skrg ni tgh sibuk pasal adik aku nak kawin (bukan tuan punya blog ni nak kawin yeee...). So byk la nak tlg apa yg patut utk dia (padhal byk tlg hulur duit, peluh dua tiga titik jer pun). Dlm sibuk sana sini, brg yg patut aku beli sbg sponsor utk dia pun lom terbeli lagi..huhuhuh...konon nak gi beli last week, tp penat setelah memanjat Broga Hill (kesakitan kaki masih terasa sampai ari ini) membuatkan otak pun penat utk berpikir dan buat aku lupa nak gi beli. So nak tak nak, terpaksa la beli kat Kelantan (hope masih ada masa utk pi beli sat. Benda wajib ni..nanti rosak majlis).

So ari Khamis mlm ni insyaallah akan bertolak ke Trg pi lepak umah makcik aku dulu sambil menjemput dia utk pulang bersama2 ke Kelantan (alahai kena drive sorang sbb adik yg pandai drive tak dpt join sbb tak dpt cuti..huhuhu). Then pagi jumaat kitaorg akan bertolak balik Kelantan. Hopefully kitaorg selamat sampai dan pulang ke Selangor balik utk bertugas..hehehe

1 comment:

Bitter Sweet said...

bestnya byk iklan nuff berlegar kat blog dia..nuff slurpee & era..

syiok nya naik broga..nnt ada masa plug up gambar broga k!