Wednesday, September 1, 2010

Exchange Gift Sempena Raya

Aku join main exchange gift sempena raya ni dengan ahli forum IG. So ni la hasilnya, aku dpt dari partner aku, MummyKD


Hadiahnya berupa:

Kotak tisu - cantik..


Kad raya dlm bentuk frame gmbr...besar tau kad raya ni...hehehehe..akan ku letak kat dlm bilikku..(takleh nak letak kat ruang tamu sbb takder meja selain meja makan..hehehe)

cadar utk queen size.

Thanks ssgt kat MummyKD. Suka sgt dpt hadiah ni. Tak trpikir pun dpt awal dan merupakan org pertama kot dpt hadiah dari partner. 

Utk my other partner (partner yg bakal dpt my hadiah), aku dah htr dah td. harap dia suka la kan. Risau jer kalau org tak suka. Ari tu my prtner ckp dia nak hias rumah dia, so harap2 hadiah tu dpt la ceriakan rumah dia....Insyaallah...

6 comments:

Bitter Sweet said...

alah, geng2 IG still communicate ke? kat mana? IG dah lama pupus kan? dah ada port baru ker? huwaaa~ tak tau pun!

plug2pin said...

ala..igtkn jue tahu tapi sajer tak masuk...sbb k.manis pun dah join...
jue pi kat http://www.infogossip.net.

Bitter Sweet said...

oo..kalau ig.net tu penah la jengah tapi sbb ID tak valid, ju pun tak try..igtkan tak happening..tetap cam dulu eh

plug2pin said...

happening la jugak..tp dulu lagi happening sbb dulu secured punya forum kan...

Bitter Sweet said...

ju dah register, dah klik forum, tp awat cam takde apa2 thread pun..but i can see ur name..plug2pin..huhuhuh

plug2pin said...

aikkk..pelik tu..cuma PM admin