Tuesday, May 18, 2010

Ustazah?

Adegan seks ustazah di asrama pelajar


SALAH satu aksi seorang ustazah bersama pasangannya dalam rakaman video yang tersebar baru-baru ini.


KUALA LUMPUR - Menjijikkan apabila seorang ustazah sebuah sekolah agama di sini yang lengkap berjubah, bertudung dan bersarung tangan tergamak melakukan hubungan seks di dalam bilik asrama pelajar dengan seorang warden.
Perbuatan terkutuk ustazah itu dan pasangannya terbongkar selepas rakaman video yang diambil ketika mereka melakukan hubungan seks tersebar secara meluas hingga diolah dalam empat siri yang berbeza tetapi melibatkan 'pelakon' yang sama.
Berdasarkan kepada percakapan mereka, rakaman itu dibuat kononnya untuk mengabadikan kenangan cinta mereka sejak enam bulan lalu.
Kosmo! mendapati dalam video seks pertama selama tujuh minit yang disebarkan itu, ustazah berkenaan pada mulanya seperti takut-takut apabila pasangannya cuba merakamkan aksi mereka menggunakan telefon bimbit.----------------------------------------------------------
Camne la jadi ustazah kalau diri sendiri pun ntah apa2. "Ustazah" adalah panggilan utk cikgu yg ajar pasal agama Islam. Kalau seorg pengajar yg spttnya tunjuk pada anak muridnya apa tugas kita sebagai muslim, tp dia memberi cth sebaliknya, camner gitu?

Teringat pada senior yg asal dari Sarawak masa belajar dulu. Dia ckp kat kg dia ada seorg ustazah. Tp nama jer ustazah, pi sekolah pakai tudung, balik sekolah bukak tudung. Bila tinggal di kg kecil dan pandangan org2 kg yg masih kurang ilmu agama, so derang pandang apa yg ustazah buat tu sbg cth. So bila senior ni balik kg dia, dgn bertudung dan tudung sentiasa dipakai bila keluar rumah, mak dia jadi hairan. Bila ditanya kenapa, mak dia ckp yg ustazah sendiri pun tak pakai tudung, pesal kita yg bukan ustazah ni sibuk nak pakai tudung?
HUHU...

No comments: